26 september 2024: informatieavond Tabaksteeg-Zuid

12 september 2024

Op donderdag 26 september 2024 is er voor geïnteresseerden een informatiebijeenkomst over de stand van zaken rond Tabaksteeg-Zuid in het Huis van Leusden. De bijeenkomst is ook online te volgen via een livestream.

De gemeenteraad heeft in april de kaders en randvoorwaarden voor de ontwikkeling van een nieuw woongebied in de Tabaksteeg-Zuid vastgesteld. De volgende stap is het maken van een stedenbouwkundig plan voor het gebied. In het stedenbouwkundig plan worden de opbouw en uitwerking van de nieuwe wijk vormgegeven. Tijdens de bijeenkomst lichten de plannenmakers toe wat de vervolgstappen zijn.

Informatieavond

Op de informatieavond van 26 september zal toegelicht worden hoe het proces de komende maanden verloopt. Ook wordt de rol en samenstelling van de te vormen Meedenkgroep behandeld.

Datum: 26 september 2024
Locatie: Huis van Leusden – raadszaal
Tijd: start om 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur).

Aanmelden

Wilt u de avond bijwonen in de raadzaal? Meldt u zich dan vooraf aan door een e-mail te sturen met als onderwerp: Tabaksteeg-Zuid, aanmelding 26 september 2024.

Livestream

De bijeenkomst is ook thuis te volgen. De bijeenkomst wordt met een livestream uitgezonden via de website gemeentebestuur.leusden.nl. De bijeenkomst is ook op een later moment daar terug te zien.

Meedenkgroep

De komende maanden gaan we een stedenbouwkundige plan maken. Voor het informeren en consulteren van belanghebbenden houden we bijeenkomsten en willen we een Meedenkgroep vormen. Deze Meedenkgroep is een aanvulling op de reguliere participatie.

Na de participatiebijeenkomst van 26 september kunnen geïnteresseerden (die op beide onderstaande data beschikbaar zijn) zich opgeven voor de Meedenkgroep.

Bijeenkomsten Meedenkgroep:
1e bijeenkomst: 22 oktober 2024
2e bijeenkomst: 19 november 2024

Na 26 september staan op de website ook de spelregels voor de Meedenkgroep en informatie over aanmelden.

Meer informatie

Op de projectpagina van de gemeente vindt u aanvullende informatie, zoals het kaderdocument. Kijk hiervoor op www.leusden.nl/tabaksteegzuid. Heeft u ideeën of een voorstel? Deze ontvangen we graag per e-mail.

.